Alegeri in structurile de conducere nationale ale PRM

Alegeri

Preşedintele interimar al PRM Suceava, Saveta Ionesi, în structurile de conducere naţionale ale partidului

de

 
Saveta Ionesi, preşedintele interimar al PRM Suceava, va face parte din structurile de conducere la nivel naţional ale acestui partid. Mai exact, aceasta a fost aleasă în Comitetul Director, structură care are 125 de membri, dar şi în Consiliul Naţional al PRM. Alegerile au avut loc sâmbătă, la Bucureşti, în cadrul Plenarei PRM, care a validat Biroul Permanent-Echipa Preşedintelui, iar ulterior cei 1.000 de delegaţi din 38 de filiale din ţară, plus cele din Bucureşti, au participat la Congresul Extraordinar al partidului, unde Corneliu Vadim Tudor a fost reales în funcţia de preşedinte.
De la Suceava au participat 40 de delegaţi, atât din rândul membrilor cu state vechi de plată în PRM, cât şi oameni veniţi după ce Saveta Ionesi a preluat frâiele organizaţiei judeţene.
Corneliu Vadim Tudor nu i-a uitat pe cei care au încercat să-l debarce din fruntea partidului, printre care şi soţii Gheorghe şi Stela Acatrinei, excluşi recent din PRM.
„Şi în mormânt de voi fi, voi scoate mâna să apăr partidul. PRM este un partid de îngeri, dar nu poate ierta trădătorii”, a fost mesajul lui Vadim Tudor către pucişti, printre care şi cei de la Suceava.
 
Apel către soţii Acatrinei pentru a preda documentele, ştampila şi cheia sediului PRM Suceava
Preşedintele interimar Saveta Ionesi a făcut un apel public către soţii Gheorghe şi Stela Acatrinei pentru a preda documentele, ştampila şi cheia sediului PRM Suceava, imobil care a fost cumpărat din cotizaţia membrilor partidului. Saveta Ionesi a mai anunţat că-şi va structura echipa cu care va colabora în perioada următoare, iar ţinta ei într-o primă fază este aceea de a aduce partidul la nivelul la care era în urmă cu câţiva ani, adică la un procent de 15-20.
„Vom convoca o Adunare Generală sau ne vom deplasa în teren pentru a discuta cu viceprimarii, consilierii locali şi ceilalţi membri din filialele partidului. Momentan avem 38 de filiale în judeţul Suceava, dar vom înfiinţa filiale în toate cele 114 oraşe şi comune. Foarte important este că nu vreau să exclud pe nimeni din partid, aşa cum au lansat pe piaţă rău-voitorii, ci mă voi strădui să-i readuc în PRM pe acei oameni care de-a lungul timpului au plecat din diferite motive”, a arătat Saveta Ionesi.

Lasa un comentariu