Reconstructia PRM

Proiect ambiţios

PRM Suceava se află în plin proces de reconstrucţie

 Filiala judeţeană Suceava a Partidului România Mare se află într-un amplu proces de reconstrucţie, care cuprinde inclusiv aripa tânără a acestui partid. Preşedintele interimar al PRM Suceava, Saveta Ionesi, a precizat că este o muncă foarte dificilă, dar prin planurile de viitor pe care le-a prezentat celor cu care a discutat a reuşit să convingă un număr important de persoane să se alăture acestui nou proiect.

„Dorim să construim o filială care să funcţioneze pe principii normale şi corecte şi nu cum s-a întâmplat ca până acum, când deciziile se luau într-un grup foarte restrâns, de multe ori doar de doua persoane. Membrii trebuie implicaţi în tot ceea ce înseamnă activitatea partidului, iar semnalele pe care le-am primit de la cei cu care am discutat sunt extrem de pozitive. Deja există un număr mare de persoane care doresc să revină în PRM, dar şi oameni politici care au activat până acum la alte partide şi au rămas dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă acolo şi-au exprimat intenţia de a se alătura proiectului nostru”, a arătat Saveta Ionesi.

Şi pentru că un partid nu poate rezista pe termen lung fără o „pepinieră”, organizaţiei de tineret i se acordă o atenţie deosebită.

În acest sens, două dintre membrele organizaţiei de tineret a PRM Suceava, Ionela Sahaidac şi Giulia Petrache, au făcut parte recent dintr-o echipă de 51 de tineri care a fost invitată de Corneliu Vadim Tudor la Bruxelles, unde au vizitat Parlamentul European si au participat la manifestari organizate de diaspora.

„Primul obiectiv al nostru este să scoatem un scor foarte bun la alegerile europarlamentare de anul viitor. Faptul că PRM are în municipiul Suceava o cotă de 6% din opţiunile electoratului ne dă încredere că se poate realiza mai mult, dorinţa noastră fiind aceea ca până la alegerile europarlamentare să devenim un partid în care oamenii să se îndrepte cu încredere”, a mai spus Saveta Ionesi.

Lasa un comentariu